Verzamel.com
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Veilingen
Aanbiedingen
GratisBieden en bestellen is zeer eenvoudig! Bieden op één of meerdere veilingen? Maak uw keuze uit het ruime aanbod, vul uw gegevens in en achter ieder kavel waarin u geinteresseerd bent uw bod! Registreren is niet nodig!

NEDERLAND
VANAF 1 CENT!

Er zijn diverse nieuwe veilingen Nederland klassiek, jaren '50. Bieden is mogelijk vanaf 1 cent!
MOTIEF
VANAF 1 CENT!

Er zijn diverse veilingen motief, waaronder blokken en series, maar ook kleine partijtjes. Bieden is mogelijk vanaf 1 cent!
BOEKJES
STADSPOST, ENZ.

Er zijn diverse nieuwe veilingen Nederland Stadspost, Luchtpost, Port, boekjes, waaronder postfrisse zomerzegel-boekjes (prijzen ver onder de postkantoorprijs!), enz. enz.
POSTZEGELS
VANAF 1 CENT!

Er zijn diverse stuntaanbiedingen, waaronder motief, postfris, enz. Bestellen is mogelijk vanaf 1 cent!
NEDERLAND
OVERZEE

Er zijn diverse veilingen Nederland overzee, waaronder Indonesië Weense Drukken, veilingen Antillen en Curacao, Nederlands Indië, enz. enz.
WERELD
VANAF 1 CENT!

Er zijn diverse interessante veilingen wereld, waaronder landensetjes, klassiek, Azië, China, blokken, Vlaggen UNO, enz. enz.
LUXEMBURG
EN BELGIË

Er zijn diverse nieuwe veilingen België en Luxemburg, waaronder partijtjes, losse nummers, enz. enz.
VEILING
ALPENLANDEN

Nieuw is de veiling Liechtenstein, Oostenrijk, Zwitserland; o.a. partijtjes, losse zegels, series, enz.
VEILING
PARTIJEN!

Er zijn regelmatig nieuwe partijen, waaronder oude veilingkavels vanaf 3% cat. waarde! WEG=WEG!!
PARTIJEN
NEDERLAND

Er zijn diverse nieuwe veilingen partijen Nederland, waaronder partijtjes blokken vanaf 5% cat. waarde!
VEILINGEN
EUROPA

Er zijn diverse nieuwe veilingen Europa A-N en veilingen Europa O-Z, waaronder partijtjes, klassiek, enz. Bieden is mogelijk vanaf 1 cent!
VEILINGEN DUITSLAND
Er zijn diverse veilingen Duitsland van Duitse Rijk tot Berlijn, van Bezetting tot BRD en DDR, poststukken, enz. enz.
AANBIEDINGEN NEDERLAND
Er zijn diverse aanbiedingen Nederland, waaronder postfrisse blokken, postfrisse series voor een fractie van de postkantoorprijs, stuntaanbiedingen, enz. enz.
AANBIEDINGEN
DUITSLAND

Er zijn diverse nieuwe aanbiedingen Duitsland, waaronder partijtjes BRD, Duitse Rijk, speciale uitgiften, series, blokken, enz. enz.
ONDERBIEDEN
Onze veilingsite is één van de weinige veilingsites waar u minder kunt bieden dan de inzetprijs! Het kan voorkomen dat u interesse heeft in een kavel postzegels, maar dat u de prijs te hoog vindt. U kunt in dat geval een bod uitbrengen dat onder de inzetprijs ligt.
VERZENDING
U betaalt slechts eenmaal verzendkosten, ongeacht het aantal bestellingen en/of veilingaankopen dat u doet! Lees meer in de voorwaarden!Vragen? Mail ons op info@postzegels.net!


MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Blijf op de hoogte van acties en postzegelnieuws! Vul uw naam en emailadres in, klik op "zend", klik vervolgens op de link in de bevestigingsemail die u ontvangt.