Verzamel.com
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Veilingen
Aanbiedingen
GratisBieden en bestellen is zeer eenvoudig! Bieden op één of meerdere veilingen? Maak uw keuze uit het ruime aanbod, vul uw gegevens in en achter ieder kavel waarin u geinteresseerd bent uw bod! Registreren is niet nodig!

Veilingen
Nederland

Onder het kopje >Kies een veiling (bovenaan de pagina) treft u een groot aantal veilingen aan.
Veilingen
partijen

Op zoek naar stockboeken, albums (zowel leeg als met restant-collecties), dozen of andere partijen? Zie de veiling partijen!
Veilingen
Nederland overzee

Naast veilingen Nederland zijn er ook veilingen overzee.
Veilingen
wereld

Tevens is er een ruim aanbod veilingen wereld, van Australië tot Zuid Amerika, van Azië tot Afrika. Zowel losse series als partijtjes!
Onderbieden
Onze veilingsite is één van de weinige veilingsites waar u minder kunt bieden dan de inzetprijs! Het kan voorkomen dat u interesse heeft in een kavel postzegels, maar dat u de prijs te hoog vindt. U kunt in dat geval een bod uitbrengen dat onder de inzetprijs ligt.
Verzendkosten
Deze kosten zijn slechts 1,95 euro (per zending), ongeacht het aantal bestellingen en/of veilingaankopen dat u doet!
Veilingen
Duitsland

Veilingen
motief

En uiteraard is er (veel) meer, waaronder veilingen motief, China, poststukken, enz. enz. enz.Vragen? Mail ons op info@verzamel.com!

MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Blijf op de hoogte van acties en postzegelnieuws! Vul uw naam en emailadres in, klik op "zend", klik vervolgens op de link in de bevestigingsemail die u ontvangt.