Verzamel.com
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Veilingen
Aanbiedingen
GratisBieden en bestellen is zeer eenvoudig! Bieden op één of meerdere veilingen? Maak uw keuze uit het ruime aanbod, vul uw gegevens in en achter ieder kavel waarin u geinteresseerd bent uw bod! Registreren is niet nodig!

PARTIJEN
EN COLLECTIES

Er zijn diverse nieuwe partijen, waaronder partijtjes met GRATIS DVD'S!
VEILINGEN
NEDERLAND

Er zijn diverse nieuwe veilingen Nederland klassiek, jaren '50, waaronder betere zegels, plaatfouten, series, gebruikt en ongebruikt.
EUROPA, O.A.
LANDENSETJES

Er zijn diverse veilingen Europa, waaronder landensetjes, series, motief, klassiek, enz. enz. Zie Europa A-N en Europa O-Z.
VEILINGEN DUITSLAND
Er zijn diverse veilingen Duitsland van Duitse Rijk tot Berlijn, van Bezetting tot BRD en DDR, poststukken, enz. enz.
LUXEMBURG
EN BELGIË

Er zijn diverse nieuwe veilingen België en Luxemburg, waaronder partijtjes, losse nummers, enz. enz.
VEILING
ALPENLANDEN

Nieuw is de veiling Liechtenstein, Oostenrijk, Zwitserland; o.a. partijtjes, losse zegels, series, enz.
AANBIEDINGEN NEDERLAND
Er zijn diverse aanbiedingen Nederland, waaronder postfrisse blokken, postfrisse series voor een fractie van de postkantoorprijs, stuntaanbiedingen, enz. enz.
NEDERLAND
OVERZEE

Er zijn diverse veilingen Nederland overzee, waaronder Indonesië Weense Drukken, veilingen Antillen en Curacao, Nederlands Indië, enz. enz.
MOTIEF
VANAF 1 CENT!

Er zijn diverse nieuwe veilingen motief, waaronder partijtjes, series, blokken, enz. enz. Bieden is mogelijk vanaf 1 cent!
WERELD
VANAF 1 CENT!

Er zijn diverse interessante veilingen wereld, waaronder landensetjes, klassiek, Azië, China, blokken, enz. enz. Bieden is mogelijk vanaf 1 cent!
ONDERBIEDEN
Onze veilingsite is één van de weinige veilingsites waar u minder kunt bieden dan de inzetprijs! Het kan voorkomen dat u interesse heeft in een kavel postzegels, maar dat u de prijs te hoog vindt. U kunt in dat geval een bod uitbrengen dat onder de inzetprijs ligt.
VERZENDING
U betaalt slechts eenmaal verzendkosten, ongeacht het aantal bestellingen en/of veilingaankopen dat u doet! Lees meer in de voorwaarden!Vragen? Mail ons op info@postzegels.net!


MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Blijf op de hoogte van acties en postzegelnieuws! Vul uw naam en emailadres in, klik op "zend", klik vervolgens op de link in de bevestigingsemail die u ontvangt.